درمان های جایگزین:
اگرچه هنوز در مورد درمان های مکمل و جایگزین برای کاهش علائم پرخوری عصبی تحقیقاتی انجام نشده است، اما برخی از درمان ها، ماننند آنهایی که در زیر ذکر شده، می تواند دستیابی به اهداف تعیین شده توسط شما و تیم پزشکی را تسهیل نماید:
- ماساژ درمانی می تواند به کاهش اضطراب ناشی از اختلال غذا خوردن، کمک کند.
- درمان های ذهنی-فیزیکی، مانند مدیتیشن، یوگا، بیوفیدبک و هیپنوتیزم می تواند آگاهی از نشانه های بدن تان را برای غذا خوردن و حس سیری افزایش دهد، همچنین حس آرامش را در شما تقویت نماید.
- اثر طب سوزنی بر اضطراب و افسردگی مورد مطالعه قرار گرفته است، اما موثر بودن آن در این مرحله هنوز به اثبات نرسیده است.
خطر ناشی از داروهای گیاهی و مکمل های غذایی
ممکن است مکمل های غذایی و داروهای گیاهی سرکوب کننده اشتها یا کاهنده وزن، توسط بیماران مبتلا به اختلالات غذا خوردن بیش از حد مورد استفاده قرار گیرد. مکمل های کاهش وزن یا داروهای گیاهی می توانند عوارض جانبی جدی داشته باشند و به طور خطرناک با سایر داروها تداخل ایجاد کند. در صورت استفاده از مکمل های غذایی یا داروهای گیاهی، در مورد خطرات محتمل با پزشک تان صحبت کنید.
حمایت و پشتیبانی:
ممکن است مقابله با بولیمیا زمانی که در معرض پیام های گوناگون از طرف رسانه، جامعه و فرهنگ، مربیان، خانواده، و حتی دوستان و همسالان تان قرار می گیرید، سخت باشد. بنابراین چگونه می توانید با این بیماری مقابله کنید در حالی که تمام اطرافیان تان لاغری را به عنوان موفقیت می شناسند:
- به خودتان یادآوری کنید که باید همواره وزن متعادلی داشته باشید.
- در برابر وسوسه ی رژیم سخت گرفتن یا حذف وعده های غذایی مقابله کنید، زیرا می تواند شروع پرخوری بیش از حد باشد.
- از وب سایت های مرتبط با اختلالات خوردن دیدن نفرمایید.
- شرایط های سختی را که ممکن است شما را به سمت پرخوری سوق دهد شناسایی کنید و برای مقابله با آنها یک طرحی برنامه ریزی کنید.
- راه های مقابله با مشکلات عاطفی را بیاموزید.
- به دنبال نقش های مثبتی باشید که می توانند اعتماد به نفس شما را تقویت کنند.
- فعالیت و سرگرمی های لذت بخشی برای خود بیابید تا شما را از پرخوری عصبی منحرف کنند.
- با عدم سرزنش خود، تمرکز بر موضوع های مثبت و تشویق کردن خود، اعتماد به نفس تان را افزایش دهید.
دریافت خدمات
اگر مبتلا به بولیمیا هستید، ممکن است شما یا خانواده تان برای تشویق، ایجاد امید و انگیزه و توصیه در جهت مقابله با بیماری، به دنبال گروه های اجتماعی حمایتی بروید. اعضای گروه به خوبی شما را درک می کنند زیرا این مسیر را طی کرده اند. از پزشک تان برای معرفی این گروه ها، مشورت بگیرید.
توصیه هایی برای والدین
اگر فرزندتان دچار بولیمیا می باشد، ممکن است بدین دلیل خود را سرزنش کنید. اما اختلالات خوردن دلایل بسیاری دارد، و بهتر است که زمان خود را برای کشف این دلایل هدر ندهید. در عوض، بر این موضوع تمرکز کنید که چگونه می توانید به کودک تان کمک کنید.
در اینجا توصیه هایی برای حمایت از فرزندتان پیشنهاد می کنیم:
- از کودک تان نیز درباره ی چگونگی کمک به او، مشورت بگیرید. به عنوان مثال، غذاهای وسوسه انگیز را خریداری نکنید. فعالیت های خانوادگی بعد از غذا ترتیب دهید تا نوجوان تان کمتر به دنبال پاکسازی و تخلیه معده خود برود.
- گوش دهید. اجازه دهید تا کودک تان ابراز احساسات کند.
- برنامه ی منظم غذا خوردن داشته باشید. خوردن در زمان های معین می تواند به کاهش پرخوری کمک کند.
- نوجوان تان را از نگرانی هایتان مطلع نمایید، اما هرگز او را سرزنش نکنید.
به یاد داشته باشید که اختلالات غذا خوردن می تواند کل خانواده را تحت تاثیر قرار دهد، و شما نیز باید از خود مراقبت کنید. اگر حس میکنید که به خوبی نمی توانید با بیماری نوجوان تان مقابله نمایید، حتماً از یک مشاور حرفه ای کمک بگیرید.