اگر دلتان می خواهد تحت لیزر درمانی قرار بگیرید بهتر است ابتدا نزد یک پزشک که در یکی از رشته های پوست، زیبایی یا لیزر درمانی تخصص داشته باشد بروید. در صورتی که لیزر درمانی توسط تکنسین و یا پرستار انجام می شود، اطمینان حاصل کنید که پزشک حتماً حضور داشته باشد و عملیات را تحت نظر داشته باشد. به هیچ عنوان لیزر درمانی را در محل هایی مثل آرایشگاه ها، مراکز ماساژ و... که این کار را توسط افراد غیرمتخصص انجام می دهند، انجام ندهید. پیش از لیزر درمانی با پزشک مشورت نمائید. پزشک در مشاوره موارد زیر را مورد توجه قرار می دهد:
- سابقه پزشکی، شامل سابقه مصرف داروها
- خطرات، فواید و انتظارات لیزر درمانی
از قرار گرفتن در معرض آفتاب دوری کنید:
پوست های برنزه و آفتاب سوخته بیشتر احتمال ابتلاء به عوارض لیزر درمانی را دارند. بنابراین از هر گونه روش برنزه کردن اعم از آفتاب یا دستگاه اجتناب نمائید. اغلب پزشکان توصیه می کنند حداقل شش هفته پیش از لیزر درمانی از قرار گرفتن در معرض آفتاب اجتناب نمائید.
از برداشتن موها توسط موچین، موم و الکترولیز خودداری نمائید:
این روش های مو زدایی به فولیکول های مو آسیب می رسانند و با لیزر درمانی تداخل می نمایند. استفاده از تیغ برای برداشتن موها مناسب است چراکه در این روش فولیکول های مو آسیب نمی بیند. حتی توصیه می شود پیش از لیزر موها را با تیغ بتراشید چراکه باعث بهبود نتایج می شود.
بعد از جلسه لیزر درمانی
ممکن است تا چند ساعت پس از انجام لیزر درمانی قرمزی و التهاب در ناحیه به وجود آید. به منظور کاهش التهاب پوست، روی ناحیه مورد نظر یخ بگذارید. پزشک ممکن است استفاده از لوسیون آلوئه ورا یا نوعی کرم دیگر و همچنین نوعی مسکن بدون نیاز به نسخه را پیشنهاد کند. در صورتی که پوست شخص خیلی سریع پس از انجام لیزر درمانی واکنش دهد ممکن است پزشک در ناحیه مورد التهاب از نوعی کرم استروئیدی استفاده کند.
بعد از جلسه لیزر درمانی از مواجهه با خورشید و دستگاه های تقلید کننده نور خورشید مثل سولاریوم اجتناب نمائید و حتماً پس از رفع شدن التهاب پوست از کرم ضد آفتاب استفاده نمائید. همچنین تا چند هفته پس از انجام لیزر درمانی ریشه های موها از پوست درآمده و شروع به ریزش می کنند که نباید آن را با رشد مو اشتباه گرفت.