چطور می توان موهای زائد زیر بغل را کم پشت و نازک نمود
چطور می توان موهای زائد زیر بغل را کم پشت و نازک نمود

چطور می توان موهای زائد زیر بغل را کم پشت و نازک نمود

 به نظر اینجانب لیزر نسبت به روش های مشابه مثل الکترولیز، موم، اپیلاسیون، تیغ زدن بهترین و سریعترین نتیجه را داشته و اثر طولانی مدت تری در بهبود موهای زائد دارد.
موهای زاید یا ناخواسته یکی از مشکلات شایع زیبایی در هر دو جنس زن و مرد است البته پر مویی در زن و مرد دو مفهوم متفاوت دارد. در مردان رویش ریش و سبیل امری طبیعی و مطلوب است، در حالی که در خانم ها رشد موی صورت و بدن یک امر ناخواسته و بسیار رنج آور و باعث به وجود آوردن مسایل روحی اجتماعی در دختران در سن بلوغ می شود. در یک بررسی در آمریکا 80 میلیون خانم مبلغی بیش از 500 میلیون دلار مصرف خرید فرآورده های از بین برنده مو و حدود یک میلیون خانم مجموعا یک بیلیون دلار خرج انجام الکترولیز کرده اند.

با پیدایش لیزر، علی رغم گران بودن این تکنیک، ولی به دلیل کاهش تعداد جلسات درمان و موثر بودن در از بین بردن طولانی مدت یا دائم موها زائد، در 2 سال گذشته فقط یک چهارم هزینه های یاد شده دارای جنبه های اقتصادی نیز است.

لیزرهای موجود که مجوز FDA را برای انجام درمان موهای زائد دریافت کرده اند، شامل لیزرهای روبی، الکساندریت، دیود و پالس لایت فتودرم است. ویژگیهای تمامی دستگاههای فوق این است که بیشترین صدمه را به پیاز مو وارد می نماید، بدون این که بافت سالم اطراف دچار تغییرات چندانی شوند.

مزیت های لیزر نسبت به الکترولیز شامل موارد زیر است :
1- کاهش درد و عوارض ایجاد کک یا اسکار بعد از عمل.
2- کاربرد لیزر برای رفع موهای زائد محدودیت نداشته و در هر قسمت از بدن قابل انجام است. به همین دلیل حتی آقایان هم از این روش برای موهای زائد پشت، گوش و نقاط دیگر استفاده می کنند.

3- سرعت عمل بیشتر، به طوریکه سطح وسیعی از بدن را در یک جلسه می توان مورد درمان قرار داد و یا کل موهای زائد صورت را در عرض چند دقیقه می توان از بین برد.
4- همه انواع لیزر بدون ایجاد آسیب به بافت است و بعضی انواع لیزر علاوه بر از بین بردن موهای زائد اثرات ضد چروک هم دارند.

گیرنده اصلی نور لیزر از بین برنده موهای زائد، سلولهای زنده و دارای رنگدانه مو هستند، بنابراین موهایی که در مرحله آناژن یا رشد قرار دارند و رنگدانه کافی دارند، نور لیزر را جذب نموده و قسمت سازنده مو دچار اختلال شده و از بین می رود. از آنجا که موهای بدن انسان از نظر مرحله رشد همزمان نیستند و از طرف دیگر لیزر در مرحله رشد اثر می کند به همین خاطر ممکن است یک بار لیزر برای از بین بردن کامل موهای زائد کافی نباشد و از 2 تا 5 جلسه و حتی در بعضی نژادها جلسات بیشتری نیاز باشد.

ممکن است مسائلی از قبیل نژاد، سن، وزن، وضعیت هورمونی و مصرف بعضی داروها روی نتایج درمان تاثیر گذار باشد.انجام لیزر موهای زائد حتما باید توسط متخصصان پوست صورت پذیرد که آگاهی کامل نسبت به ساختمان و رشد مو، عوامل طبیعی و غیر طبیعی تاثیر گذار بر موهای نقاط مختلف بدن و آگاهی به فیزیک لیزر و نحوه استفاده و نوع دستگاه لیزر التهاب پارامترهای درمانی مناسب را داشته باشند.

منبع :

http://www.drnilforoushzadeh.ir

تعداد بازدید: 751

تذکر مهم شما نمی توانید با تکیه بر مطالبی که در سایت e پزشک منتشر می شود مبادرت به خود درمانی کنید.