فریز جنین
فریز جنین

فریز جنین

فریز جنین

پس از انتقال تعداد مناسبی از جنین ها به داخل رحم چنانچه جنین های مناسب دیگری باقی مانده باشد می توان آنها را در ازت مایع در دمای 196- درجه سانتی گراد منجمد و نگهداری کرد. زوجین می توانند این جنین ها را در بانک جنین برای مدتی ذخیره کنند تا در صورت عدم موفقیت در حاملگی و یا دارا نبودن شرایط جسمی مناسب در همان ماه و یا اقدام برای فرزند بعدی، با نظر متخصص زنان، مجدداً در سیکل درمانی انتقال جنین قرار بگیرند.

در بخش جنین شناسی، جنین ها با استفاده از محیط کشت خاص، ذوب شده و از حالت انجماد خارج گشته و جنین های با کیفیت، برای انتقال انتخاب می گردد. معمولا در این روش 90% جنین ها سالم باز می شوند.

امروزه در لقاح مصنوعی خارج رحمی نقش فریزکردن بسیار مهم است چون تقریبا در بسیاری از موارد، پس از مصرف داروها تعداد زیادی تخمک حاصل می شود که برای انتقال به رحم شخص مبتلا به نازایی، این تعداد بیش از نیاز است.

در گذشته جنین های اضافی دور ریخته می شد ولی حالا می توان آن ها را برای خود شخص فریز کرد. ثابت شده احتمال بارداری با افزایش تعداد جنین های انتقالی بیشتر نخواهد شد.

تعداد مناسب انتقال جنین بر حسب سن بیمار بین 3-1 عدد می باشد. حتی با 10 برابر کردن تعداد جنین های انتقالی، شانس بارداری بیشتر نخواهد شد و این موضوع تنها به افزایش چندقلویی منجر می شود که نه تنها مفید نیست بلکه برای مادر و جنین خطرناک نیز می باشد.بنابراین جنین های اضافه را می توان فریز و برای دفعات بعد استفاده نمود.

آیا روش فریز جنین به کودک در آینده صدمه میزند؟

براساس تحقیقات بعمل آمده توسط محققین، کودکانی که به روش جنین فریز شده از سال 1988 متولد شده اند با دیگر همسالان خود از کودکی تا جوانی از نظر سیستم عصبی، قلبی و.. تفاوتی نداشته اند.

منبع:

www.omidivf.com

تعداد بازدید: 964

تذکر مهم شما نمی توانید با تکیه بر مطالبی که در سایت e پزشک منتشر می شود مبادرت به خود درمانی کنید.