انواع ایمپلنت
انواع ایمپلنت

انواع ایمپلنت

انواع ایمپلنت
انواع ایمپلنت های دندانی:

1-ایمپلنت های دو قسمتی (شامل پایه(فیکسچر)وتاج(اباتمنت)
اغلب ایمپلنتهای مورد استفاده از این نوع می باشند
2-یکپارچه و باریک  miniایمپلنت
مینی ایمپلنتهابرای بیماران بی دندان یا بیماران استفاده کننده از پروتزهای پارسیل بکارمیرودند.معمولا"با کاشت دو عدد مینی ایمپلنت در فک پایین بیماران بی دندان لقی دست دندان کاملا" برطرف شده وکیفیت جویدن, صحبت کردن و همچنین دانسیته(تراکم) استخوان فک بهبود میابد

 

چه کسانی می توانند ایمپلنت کنند؟

از زمان توقف رشد فک که در خانم ها 16 سالگی – و در آقایان حدود 18 سالگی است امکان کاشت ایمپلنت می باشد.البته باز هم ملاحظاتی وجود دارد که به بررسی بیشتر توسط دندانپزشک نیاز دارد

 

ایمپلنت دندانی چیست؟

ایمپلنت اغلب اوقات بهترین راه درمان برای دندانهای از دست رفته هستند. هنگامی که دندان پوسیده یا آسیب دیده خارج می گردد هر قسمت تاج و ریشه دندان از دست بروند ایمپلنت های دندانی جهت جایگزینی در استخوان فک کار گذاشته می شوند که هم از زیر با استخوان فک  یکپارچه شده و به آن جوش می خورد. ایمپلنت های دندانی جهت دندانهای از دست رفته ( تک دندان) و یا چند دندان( بصورت بیریچ) یا پروتز های متجرکی متکی بر ایمپلنت بکار  می روند.

ایمپلنت دندانپزشکی بیشترین نزدیکی و تطابق را با دندانهای سالم و طبیعی دارند.
 

چرا ایمپلنت؟!

در اکثر موارد ایمپلنت های دندانی بعنوان ریشه ی دندانهای از دست رفته استفاده می شود.ایمپلنت های دندان نسبت به دیگر درمانهای دندانپزشکی که برای جایگزینی دندانهای از دست رفته کاربرد دارند دارای مزایای بسیاری می باشند از جمله:

1-اتسحکام,تطابق پذیری و احساس طبیعی در ایمپلنت ها بسیار زیاد میباشد. ایمپلنت ها بیشترین زیبایی و کارایی را در مقایسه با دیگر درمانهای دندانپزشکی برای جایگزینی دندادن از دست رفته دارند.

دیگر درمانهای مرسوم بغییر از ایمپلنت جهت جایگزینی دندان از دست رفته در نهایت منجر به از بین رفتن توده ی استخوان فک در آن قسمت می گردد.در نظر داشته باشید افراد مسن بدون دندان دارای فک پایین جلو آمده و فک بالای عقب رفته هستند که این اتفاق ناشی از تحلیل استخوان فک آنها می باشد.

تامین زیبایی آنها با درمان های پرونز متحرک بسیار بسیار سخت بوده و به قول معروف تقریبا کار از کار گذشته است.

بهترین روکش های دندان عمر متوسطی بین 5 تا 7 سال دارند که به ندرت با بهداشت خوب تا مرزی بالاتر از 10 سال باقی می مانند. ولی ایمپلنت ها در صورتی که بیمار از لحاظ مشکلات لثه مداوا شده باشد و ویزیت های دوره ای (6 ماه) داشته باشد بالای 20 سال باقی می ماند.

وجود ایمپلنت در دهان باعث جلوگیری از تحلیل استخوان فک شده و لبخند زیبای شما در طول مدت حضور آن در فک حفظ می شود.

ایمپلنت با جلوگیری از تحلیل استخوان باعث حفظ فرم چهره ی شما می گردد.

توجه کنید که ایمپلنت ها درمقایسه با دندانهای زیر روکش دچار پوسیدگی نمی شوند.

منبع:

drnabegh.ir

تعداد بازدید: 886

تذکر مهم شما نمی توانید با تکیه بر مطالبی که در سایت e پزشک منتشر می شود مبادرت به خود درمانی کنید.