ضرورت پر کردن فضاهای خالی توسط ایمپلنت
ضرورت پر کردن فضاهای خالی توسط ایمپلنت

ضرورت پر کردن فضاهای خالی توسط ایمپلنت

ضرورت پر کردن فضاهای خالی توسط ایمپلنت
1 - دندانهای کنار ناحیه بی دندانی تمایل دارند به سمت ناحیه خالی حرکت کنند تا آنجاییکه ممکن است فضا را ببندند. در نتیجه فضای لازم برای یک دندان، روز به روز کوچکتر می شود و در آینده اگر بخواهید اقدام به درمان ایمپلنت کنید، لازم خواهد بود دندانهای کناری تراش بخورند تا فضای لازم برای تاج دندان ایمپلنت به وجود بیاید

 2- دندان مقابل ناحیه بی دندانی در فک مقابل، همواره تمایل دارد حرکت کرده و به سمت ناحیه بی دندانی برود. در نتیجه فضای عمودی برای تاج ایمپلنت در آینده روز به روز کمتر میشود و در بسیاری از موارد مجبور خواهیم بود، دندان مقابل را تراش داده و کوتاه کنیم تا یک سایز ایده آل برای تاج، دندان ایمپلنت ایجاد کنیم.

 3- ساختار استخوان فک، طوری آفریده شده است که نیازمند وارد شدن نیرو می باشد. یعنی اگر به استخوان، به هر دلیلی نیرو وارد نشود، استخوان دچار تحلیل شده و مقدار بافت استخوان روز به روز کمتر میشود. پس اگر جای دندان کشیده شده، توسط ایمپلنت جایگزین نشود به مرور زمان استخوان تحلیل رفته و جهت انجام درمان ایمپلنت در آینده، ما نیازمند درمانهای تکمیلی تقویت استخوان و لثه خواهیم بود که مستلزم صرف هزینه و وقت بیشتر و جراحی های اضافه تر خواهد بود و در بعضی از موارد با مشکلاتی نیزهمراه می باشد.

 4- با از دست رفتن یک دندان، سیستم چفت شدن دندانها روی همدیگر دچار اشکال شده و نظم و ترتیب خود را در این راستا از دست می دهند.لذا عادتهای جویدن شما دچار اختلال شده و فک شما به سختی میتواند با شرایط جدید سازگار شود. پس اختلال در جویدن و صحبت کردن یکی از پیامدهای کشیدن دندان و جایگزین نکردن آن توسط ایمپلنت می باشد. لذا با توجه به دلایل بالا و چندین دلیل علمی دیگر توصیه می شود بلافاصله بعد از کشیدن دندان یا حتی قبل از کشیدن دندان معیوب، جهت جایگزینی آن با ما مشورت کنید.

منبع:

http://www.drnimashafiei.ir

تعداد بازدید: 751

تذکر مهم شما نمی توانید با تکیه بر مطالبی که در سایت e پزشک منتشر می شود مبادرت به خود درمانی کنید.