کاشت مو
کاشت مو

کاشت مو

افرادیکه متوجه ریزش موها، نازک شدگی آنها و کنده شدن تعداد زیادی از آنها روی شانه یا برس می شوند باید با یک متخصص پوست مشاوره کنند زیرا  تشخیص  و درمان مناسب از ریزش بیشتر مو جلوگیری می کند. متخصص با بررسی علت ریزش موی فرد به این نتیجه خواهد رسید که آیا پروسه ریزش موی فرد احتیاج به درمان طبی دارد یا خود به خود برطرف خواهد شد.

 

رشد موی نرمال:

حدود 90 درصد موها در هر برهه زمانی در حال رشد هستند و فاز رشد بین 2-6 سال طول می کشد. 10 درصد موها در فاز استراحت هستند که 2-3 ماه به طول می انجامد و در انتهای این فاز موها می ریزند. وقتی موها می ریزند، موی جدید از همان فولیکول جایگزین می شود و سیکل رشد مججدا آغاز می شود. موی سر هر ماه 1/2 اینچ رشد می شکند اما با افزایش سن سرعت رشد مو کاهش می یابد. اکثر ریزش موها به علت سیکل نرمال موهاست که حدود 50-100 تار مو در روز مورد انتظار است و نشانه هشدار نیست.

علل ریزش موی افزایش یافته:

افزایش ریزش مو علل مختلفی دارد. در برخی انواع موها خود به خود مجددا رشد خواهند کرد در حالیکه در انواع دیگر ریزش باید توسط درماتولوژیست درمان شود. برای انواعی از ریزش مو در حال حاضر درمان قطعی وجود ندارد هر چند تحقیقات در حال انجام، نتایج امیدوار کننده ای در آینده به ارمغان خواهد آورد.

کاشت مو

جراحی کاشت مو بر اساس (نفوذ و غلبه موی دهنده) صورت می گیرد. به این معنی که موی ناحیه سالم (بانک مو) وقتی به ناحیه بدون مو در منطقه گیرنده پیوند، کاشته شود ریشه خواهد گرفت و رشد می کند.

کاشت مو شامل اقدامات زیر است:

    برداشتم مو به صورت نوارهایی از نواحی حاوی مو از پشت سر که به عنوان منطقه دهنده خوانده می شود و در تمام طول عمر در این مناطق رشد خواهد کرد.
    ترمیم منطقه دهنده که معمولا ایجاد یک اسکار باریک می کند که با موی رویش دهنده پوشانده و پنهان خواهد شد.
    برداشتن کردن از نوار حاوی مو و تقسیم کردن به صورت گرافت هایی برای جایگزینی در مناطق بدون مو، میزان پوشاندن وابسته به وسعت منطقه بدون مو و روش خاص مورد استفاده متفاوت است. ظرف یک ماه اکثریت موهای کاشته شده می ریزند و حدود 2 ماه دیگر، مو شروع به رشد می کند و با یک سرعت نرمال رشد می کند. بعد از 6 ماه، موهای کاشته شده ظاهر طبیعی می گیرند.

کاشت مو

هم اکنون کاشت مو که خود به چند طریق انجام می شود در تمام دنیا بسایر متداول شده است.

روش Punch:

در ای روش دسته های مو بوسیله عمل Punch برداشته شده و در محل گیرنده به همان شکل کاشته می شوند. لیکن به دلیل ایجاد نمای عروسکی و یا نمای الیاف مسواک و یا جارویی در محل کاشته شده مورد پسند بیماران واقع نشده و خود این نمای مصنوعی باعث ایجاد نگرانی و دلهره در شخص می شود. از این روس امروزه کمتر استفاده می گردد.
روش فولیکولاریونیت گرافت (FUG):

ابتدا از پوست مودار ناحیه پس سر و یا طرفین سر (که فاقد گیرنده هورمون مردانه هستند) به مقدار مورد نظر پوست به همراه مو به روش جراحی برداشته می شود. سپس توسط ابزارهای دقیق این قطعه این به فولیکولاریونیت گراافت (FUG) تقسیم می شوند که این گرافتها به نواحی کم پشت یعنی بین موهای موجود و یا طاس منتقل می شوند. در محل گیرنده تنها شکاف های ظریفی (برخلاف روش Punch که سوراخ هایی با برداشتن پوست ایجاد می شود) داده شده و گرافت ها در آنها کاشته می شوند. رشد این موها در آینده، نمایی طبیعی ایجاد می کند. بیماران از نتیجه این روش معمولا راضی هستند.


منبع:

http://www.mohammadgolshani.com

تعداد بازدید: 948

تذکر مهم شما نمی توانید با تکیه بر مطالبی که در سایت e پزشک منتشر می شود مبادرت به خود درمانی کنید.